Restaurants 2021-08-02T20:08:55+02:00

La Voile Blanche

Een restaurant waar je stijlvol kunt dineren op het hoofdstrand van de stad. Je kunt kiezen voor een nette tafel ‘binnen’ of met de voetjes in het zand. Laat je vooral adviseren voor een lekkere fles wijn door de sommelier. Het is een net restaurant waar je voor het heerlijke eten én de prachtige zonsondergang komt.

Prijs: 3-gangen €40,-

Advies: Nette kledij geadviseerd, voor een gezelschap of met de oudere kinderen.

La Pilotine 

Een restaurant aan het begin van de boulevard voor de fijnproever. Heeft u geluk met een plekje aan het raam dan kunt u genieten van zeezicht. Het restaurant heeft van buiten de typische Franse simpele stijl, maar laat u hier niet door misleiden, het eten wordt gemaakt door een Parijse chef die een aantal dagen per week zijn gasten nog echt laat genieten. Een plek als je houdt van de authentieke Franse keuken.

Prijs: 3-gangen €40,-

Advies: Nette kledij, minder geschikt voor de kinderen. Niet geschikt voor de warme zomerdagen. Van donderdag tot zondag open.

Cesar en Rosalie 

Een restaurant in de haven van Les Sable. Eigenlijk kun je aan de hele haven lekker eten voor een goede prijs. Ook hier zie je de zon mooi ondergaan als je hier dineert, maar ook een lunch is een aantrekkelijke keuze. Wanneer je ook gaat, je zult altijd wel een schip zien de jouw visje net komt binnen varen. Je kunt zowel gezellig binnen zitten als op het terras.

Prijs: €25,-

Advies: Netjes casual,

Fleur des Tyms

Le Galway 

Mona Lisa