Route 2018-03-06T12:42:29+01:00

Auto
Sinds oktober 2005 is het park vanuit Nederland gemakkelijker te bereiken via het traject van de A28 via Rouen naar Le Mans. Hierdoor is er een mogelijkheid ontstaan om de vakantiedrukte te mijden en door fraai landschap te rijden. In circa 9 a 10 uur rijden bereikt men vanuit midden Nederland het park nagenoeg filevrij. De route via Parijs (Lille) is wel sneller als het niet zo druk is, via de A11 na Parijs rijdt u dan richting Les Sables d'Olonne.

Trein
U rijdt in nog geen 4 uur vanaf Amsterdam naar Parijs. Deze TGV vertrekt 7 keer per dag. U kunt op de volgende stations opstappen: Amsterdam Centraal, Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen Centraal en Brussel-Zuid.
Vanuit Parijs bent u met bepaalde TGV's (Thalys) via Nantes 3,5 uur later op het station in Les Sables d'Olonne. Ook gaat er vanuit Lille een rechtstreekse TGV naar Les Sables.
Vervoer naar het park of autohuur is desgewenst vooraf te regelen.

Vliegtuig
Het vliegveld van Nantes ligt op een uurtje rijden van het park. Hier zijn ook auto's te huur. Vanaf Amsterdam bent u binnen anderhalf uur in Nantes, met KLM al vanaf 45 euro (enkele reis). Hebt u toevallig een sportvliegtuigje in bezit, dan kan er zelfs geland worden achter het park.