Inrichting 2023-12-28T13:03:44+01:00

Villa Acacia (nr. 57) – Inrichting

Zoals u op de onderstaande foto’s kunt zien beslaat de algemene ruimte van de villa zowel de woonkamer als en suite de keuken, gescheiden door een eettafel. Vanuit deze ruimte heeft u altijd uitzicht op uw tuin door drie grote glazen schuifpuien.

De woonkamer heeft een warme doch luxe uitstraling door twee lederen banken en een fauteuil waar u met uw gezin kunt zitten, visite kunt ontvangen of (Nederlandse) televisie kunt kijken op een 42″ flatscreen. Rustig een boekje lezen kan natuurlijk ook. Natuurlijk ontbreekt een radio met goede speakers niet zodat u kunt genieten van de heerlijke Franse muziek. Ook liggen er spellen voor groot en klein.

De keuken is voorzien van de volgende apparatuur: vaatwasser, elektrische oven, magnetron, 4-pits keramische kookplaat, servies, Nespresso, Senseo, waterkoker, broodrooster voor baguettes.

Voor de echte Nederlanders is er natuurlijk een kaasschaaf en theepot, maar ook de grote typische Franse koffiekommen ontbreken niet.

Verder kunnen alle ramen van de villa worden afgesloten door middel van rolluiken. Daardoor blijft het altijd heerlijk koel en aangenaam in huis.
In de hal is een ruime garderobe, waar u uw jassen, schoenen en eventuele sportspullen kwijt kunt.