Inrichting 2018-12-28T22:06:57+01:00

Villa Sequoia (nr. 16) – Inrichting

Deze sequoia bestaat uit een beneden en bovenverdieping en is geschikt voor maximaal 8 personen. Beneden zijn 2 slaapkamers en boven zijn ook 2 slaapkamers. Op beide verdiepingen is een badkamer aanwezig.

Vanuit de woonkamer heeft u door de schuiframen een prachtig uitzicht over de tuin en het zwembad. In de woonkamer staat een grote 3-zitsbank, een ruime 2-zitsbank en twee goed zittende fauteuils. De woonkamer heeft een moderne luxueuze uitstraling door twee lederen banken en twee fauteuils waar u met uw gezin kunt zitten, visite kunt ontvangen of (Nederlandse) televisie kunt kijken op een 50″ 4K flatscreen. Rustig een boekje lezen kan natuurlijk ook.

Op de televisie kunt u DVD’s bekijken (er liggen een aantal titels voor u klaar) en zoals thuis de Nederlandse televisie volgen. Natuurlijk ontbreekt een radio met goede speakers niet zodat u kunt genieten van de heerlijke Franse muziek. Ook liggen er spellen voor groot en klein.

Tussen de woonkamer en de half-open keuken staat een design eettafel met 8 lederen stoelen. Daarnaast staat een buffetkast waar u bijvoorbeeld uw privé vakantie spullen in kunt plaatsen.

De half-open keuken is van alle gemakken voorzien zoals een oven, magnetron, vaatwasser, Nespresso & Senseo, waterkoker, broodrooster en een 4-pits keramische kookplaat. Natuurlijk is alle servies, bestek, glazen, pannen en andere accessoires zoals een blikopener en kaasschaaf in ruime mate aanwezig.