De Tuin 2024-01-02T19:43:57+01:00

Villa Acacia (nr. 57) – De tuin

De fraai aangelegde tuin ligt op het zuiden en op het westen, zodat u ook ‘s avonds op het ruime terras nog lekker in het zonnetje zit. Op het terras staat een grote eikenhouten tafel met 6 goed zittende stoelen. Als u op zoek bent naar beschutting van de Franse zon, is er een elektrisch zonnescherm tot uw beschikking.

De grote, zonrijke tuin bestaat uit een grasveld met een mooie bloemenborder, en een zwembad van 8,0 bij 4,0meter. De met natuursteen bedekte wand en de brede borders zorgen voor volledige privacy en houden u zonodig uit de wind. Aan de oostkant van de villa is nog een grasveldje. Hier kunt u ‘s ochtends heerlijk ontbijten of in de zon gaan liggen. Een tuinman zorgt ervoor dat de tuin altijd goed onderhouden wordt.

Bij het zwembad staan twee fijne ligbedden. Allen met zachte blauwe kussens. Om het zwembad ligt een antislip stenen vloer.

Er is ook een schuurtje met een dames- en herenfiets en twee kinderfietsen. Bovendien vindt u hier een wasmachine en een droogrek. Ook liggen er tennisrackets en hockeysticks. Voor de villa staat een carport, waar u uw auto kunt parkeren.